Aikahali HUI

Perustiedot Suku Jälkeläiset Kilpailukalenteri Päiväkirja

SUKU

i. Lakean Antte

Ch, KRJ II, YLA2, SLA II
trn 157 cm yleisp.
ii. Haavelaakson Eedvard
VIR MVA Ch, KTK-I, YLA1
sh tpr 156 cm

iii. Bellin Ruhtinas
SLA II
sh m 155 cm koulup.
iie. Raadelman Helmi
VIR MVA Ch, KTK II, SLA I
sh prt 159 cm koulup.
ie. Lakean Kuningatar
Ch, KTK-II, YLA 2
sh rt 155 cm yleisp.

iei. Muskotti Huijari
VIR MVA Ch, KTK I, YLA1, SLA-I*
sh m 156 cm koulu/estep.
iee. K.T Kantele
KTK II
sph prt 148 cm koulup.

e. Haavelaakson Milka

VIR MVA Ch , KTK II, KRL II
sh rt 159 cm koulup.
ei. Hilu-Ässä
VIR MVA Ch, KTK III
sh rn 152 cm koulup.
eii. Keinumäen Ässä
VIR MVA Ch, KTK-III, KRJ-II, SLA-I, YLA2
sh rn 154 cm
eie. Unholan Hilaria
Ch, KTK-II, YLA2, KRJ-IV, SLA-III
sh rt 160 cm
ee. Taikakuun Hämypilvi
VIR MVA Ch, KTK-II, SLA-I
sh prt 162 cm koulup.
eei. Silmukan Gabriel
sh rn 156 cm kenttä/koulup.
eee. Lumotuksen Narsissi
KTK III, YLA1
sh tprt 149 cm koulup.

Isä Lakean Antte
Halin isä Lakean Antte "Antte" oli hienosti menestynyt yleispainotteinen suomenhevosori. Ori jätti maailmalle 7 hienoa jälkeläistä, mukaanlukien Halin. Orille ehti kertyä hienot meriitit Champion, KRJ II, YLA2 ja SLA II. Anttea kuvailtiin mutkattomaksi, hieman huomionkipeäksi, mutta vilpittömäksi oripojaksi. Koulupuolella ori kilpaili Helppo A tasolle asti ja esteillä ylittyi 120 cm.
Anten isä Haavelaakson Eedvard "Eetu" puolestaan oli vauhdikas ja hurmaava tummanpunarautias ori, joka jätti maailmalle 9 hienoa jälkeläistä. Tältä orilta meritteinä löytyivät VIR MVA Ch, KTK-I ja YLA1. Eetun vanhemmat puolestaan ovat hienot koulupainotteiset suomenhevoset Bellin Ruhtinas (SLA II, 7 jälkeläistä) ja Raadelman Helmi (VIR MVA Ch, KTK II, SLA I, 7 jälkeläistä).
Anten emä Lakean Kuningatar "Aino" oli nöyrä ja ystävällinen rautias yleispainotteinen tamma, jolle meriiteiksi ehti kertyä Ch, KTK-II sekä YLA 2. Aino oli myös ensimmäinen Lakealainen kasvatti. Tamma jätti maailmalle 7 hienoa jälkeläistä. Ainon vanhemmat olivat hienot suomenhevoset Muskotti Huijari (VIR MVA Ch, KTK I, YLA1, SLA-I*, 11 jälkeläistä) ja K. T Kantele (KTK II, 6 jälkeläistä).

Emä Haavelaakso Milka
Halin emä Haavelaakso Milka "Milka" oli helppo ja säyseä tamma, jolta löytyi myös diivamaista asennetta. Meriittejä löytyy tältä tammalta myös hienosti VIR MVA Ch , KTK II, KRL II sekä rotunäyttelyistä I-palkinto. Koulupainotteinen Milka jätti maailmalle 6 upeaa jälkeläistä. Kouluradoilla Milka kilpaili Vaativa B tasolle saakka ja keräsikin elämänsä aikana melkoisen liudan sijoituksia.
Milkan isä oli komea ruunikko ori Hilu-Ässä "Ässä", jolta löytyi pienikokoiseksi hevoseksi massiivinen ego. Koulupainotteinen Ässä jätti maailmalle vain kaksi jälkeläistä ja keräsi meriiteikseen VIR MVA Ch ja KTK III. Ässän vanhemmat olivat menestyneet suomenhevoset Keinumäen Ässä (VIR MVA Ch, KTK-III, KRJ-II, SLA-I, YLA2, 5 jälkeläistä) ja Unholan Hilaria (Ch, KTK-II, YLA2, KRJ-IV, SLA-III, 4 jälkeläistä).
Milkan emä Taikakuun Hämypilvi "Pilvi" oli koulupainotteinen punarautias suomenhevostamma, joka jätti maailmalle 8 jälkeläistä. Tamman meriiteistä löytyvät VIR MVA Ch, KTK-II ja SLA-I. Luonteeltaan Pilvi oli hyvätapainen ja tottelevainen. Koulupuolella tamma kilpaili Vaativa B tasolle. Pilven vanhemmat olivat Silmukan Gabriel (5 jälkeläistä) ja Lumouksen Narsissi (KTK III, YLA1, 7 jälkeläistä).

VIRTUAALIHEVONEN | SIM-GAME HORSE. Kuvien hevonen ei liitty sivuilla mainittuihin tietoihin!