Maanan Kauhukakara

Perustiedot Suku Jälkeläiset Kilpailukalenteri Päiväkirja

Kauhukakara on muuttanut. Uusille sivuille pääset TÄSTÄ!

Maanan Kauhukakara

ROTU suomenhevonen SUKUPUOLI ori
SYNTYNYT 12.08.2012, 41-vuotias SÄKÄ 156cm
KASVATTAJA Maanaviljan Suomenhevoset VÄRI rautias
KOULUTUSTASO   REK.NRO. VH12-018-0844
OMISTAJA rukkanen (VRL-00583) JÄLKELÄISIÄ 0 kpl
ISÄ Kauhukahva
EMÄ Vellamo
MERIITIT 1 x irtoSERT, JS (kantakirjakelpoinen)

Täyttää 3 vuotta 11.11.2012. Ikääntyy 2 IRL kk = 1 virt. vuosi.

Pvm Paikka Luokka Tulos
08.09.2012 Escorant Trakehners Suomen(pien)hevosvarsat aikuiskuvilla BIS1, LKV1, irtoSERT, JS

LUONNE

Maanan Kauhukakara aka Karri on melkoinen oripoika, jolta löytyy temperamentin lisäksi ajoittain kärsivällisyyttä joskus oikeassakin kohtaa. Karri on hoidettaessa häslä, taluttaessa vielä melko mahdoton mutta tulee toimeen ihmisten sekä muiden eläinten kanssa loistavasti. Sosiaalinen ja sympaattinen ori vie sydämen mennessään, ulkonäöllään ja luonteellaan.

Karri on nopea oppimaan uusia asioita ja se rakastaa kaikenlaista tutkimista. Orin kanssa parasta on käydä kävellen maastossa, tutkia uusia polkuja, löytää uusia hienoja reittejä ja antaa hevosen vain nauttia reippaasta ulkoilusta. Yksin ollessaan ori kulkee nätisti talutettavana, se kunnioittaa ihmistä ja kulkee vierellä kuin koira. Muiden hevosten läsnäollessa ori esittää ja steppaa tarpeettomasti. Karri on siis hyvin orimainen ori eikä anna sen unohtua kotioloissakaan. Vieraissa paikoissa pikkuori pistää ranttaliksi ja vaatii käsittelijältä hyvien hermojen lisäksi paljon voimaa ja auktoriteettia.

Kunhan Karri kasvaa tulee siitä varmasti hieno ratsu. Siltä löytyy näyttävät askellajit eikä energiseltä orilta puutu intoa työntekoonkaan.

VIRTUAALIHEVONEN | SIM-GAME HORSE. Kuvien hevonen ei liitty sivuilla mainittuihin tietoihin!